Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Cloetta Plopp Kärlek

Såg denna i affär idag. Den har cirkulerat på vissa bloggar, men Cloettas hemsida är som många andra chokladsidor sega på att uppdatera så jag har inte haft någon bra bild.

Tror det är mjölkchoklad med jordgubbsfyllning eller liknande. Vet inte riktigt vad tanken är bakom, de har redan haft en grej med puss & kram chokladen. Mycket kärlek.

Har någon av er läsare smakat? Vad tyckte ni?

« »

4 kommentarer till “Cloetta Plopp Kärlek

  1. Jag har smakat den och tycker att den var ganska så god. Dock ganska så söt som många redan har sagt, emn det har jag börjat tycka om alla dessa stora chokladkedjors olika mjölkchoklader och mjölkchokladblandnigar.. Det blev lite förvirrat där kanske..;)

  2. jag tycker att den var god! först dras man ju till den extremt söta förpackningen, o till och med chokladen är söt rent estetiskt (mjölkchoklad med rosa inuti :)) o sen smaken är bra tycker jag! choklad blandar sig bra med hallonfyllningen o den vita chokladen eller vad det vita nu är! 🙂

  3. Jag gillade verkligen Plopp Kärlek, fast jag i vanliga fall varken brukar gilla Plopp eller choklad med frukt- och/eller bär i särskilt mycket. Enligt den fina förpackningen ska innandömet smaka vit tryffel och geléhallon. Jag tyckte att smaken påminde lite mer om hallonbåtar än geléhallon, men det är ju bara en petitess. Jag tyckte som sagt att chokladen var riktigt god i alla fall.

    För övrigt så tyckte jag att Cloettas hemsida hade väldigt bra bilder på Plopp Kärlek när jag var där inne för några dagar sedan. 🙂

  4. Helt ärligt; jag tyckte den var hemsk. Fruktansvärd. I och för sig hade jag ganska höga förväntningar, och jag smakade bara lite eftersom den inte riktigt är okej enligt min vegetariska livsstil (tack vare gelehallonsgelatin) men mina smaklökar skrek högt vid mötet. Den smakar, helt seriöst, PRECIS som barntandkräm. Typ Bamsetandkrämen man fick på tandborsten i stället för mintig vuxentandkräm och som man svalde istället för att spotta ut? Så smakar den. Huuu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *