Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Recension: Marabou Jordgubb

Ja, jordgubbslukten sprider sig så snart man öppnat förpackningen. Möjligtvis något artificiell jordgubbsdoft. Det är stora jordgubbsbitar (eller något liknande) i chokladen. Smaken är lika artificiell som doften. Men det är lågprischoklad så man kanske inte bör förvänta sig det. Dock gillar jag syrligheten i jordgubbarna.

Väldigt somrig choklad, kan nog eventuellt tänka mig att ha med denna i picknikkorgen. Men inte det bästa Marabou gjort.

Vad tycker ni som smakat?

« »

4 kommentarer till “Recension: Marabou Jordgubb

  1. Jag ÄLSKADE den när den kom sist, tror jag föråt mej på den då oxå..
    givetvis e den underbar nu.
    Men har bara ätit den 1 gång denna sommar..
    tror jag saknar marabou black för mycket haha
    (fast det finns ju en version i exotic snacks)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *