Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Nytt från Ben&Jerry’s

Det var något form av erbjudande hos City Gross tror jag, där man fick 2 B&J för 50 riksdaler. Var såklart inte så mycket bra kvar, men resultatet blev Nordic Water Peace och Phish Food. Har inte lyckats smaka någon av dessa tidigare så detta blir intressant.

Någon av er som smakat? 

« »

3 kommentarer till “Nytt från Ben&Jerry’s

  1. Har smakat nordic water peace, tyckte den var jättegod men det var den första smaken jag smakade av ben&jerry så är väldigt partisk..:)

  2. Har också fått erbjudandet hem på posten men inte hunnit gå dit och utnyttja det än – hoppas inte allt är slut nu när jag kommer dit :/ Phish food är riktigt god tycker jag, och Nordic water peace skulle jag vilja testa, så jag tycker du lyckades bra med att hitta smarriga sorter (inte för att det är särskilt svårt när det handlar om B&J…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *