Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Sommarefterrätter med choklad?

Bildkälla

Som ni säkert märkt så är det lite dött här på bloggen under sommarmånaderna. Det är helt enkelt för att det inte händer så mycket spännande på chokladfronten, och att de flesta, till och med vi två, är mindre sugna på choklad under den allra varmaste sommaren. Då vill man ju ha jordgubbar och grejer 😛

Så jag tänkte höra med er hur man bäst äter choklad på sommaren? Hur gör man choklad lite mer somrigt, så att säga? 🙂 Det bästa jag kommit på i kategorin var denna tårta som jag bakade i påskas. Och den var sjukt mastig.

Tipsa oss om sommarefterrätter med choklad!

« »

2 kommentarer till “Sommarefterrätter med choklad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *