Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Kokosnytt från Lindt Creation

Mor hittade denna i någon affär för extrapris. Jag gillar Lindt, de har gjort så fina förpackningar på sistone. Vi smakade ju den andra kokosvarianten för ett tag sen, och kollegan var nöjd, ty hon älskar kokoschoklad. Denna är lite tjockare mjölkchoklad med kokosfyllning.

Återkommer med recension!

« »

5 kommentarer till “Kokosnytt från Lindt Creation

 1. Den är underbar den där! 🙂

  Fast någon nyhet är det inte, jag åt den där för mer än ett år sedan!

 2. med tanke på att jag saknar marabou cocos enormt o limited edition rullen var magisk, så kändes denna helt enkelt suverän! allt var väl inte perfekt i smaken men den funkade bra o man ville inte äta upp hela direkt som med all annat choklad haha 😉

  Jag är ifrån karibien o älskar det mesta med kokos.
  men tycker inte om när choklad har ett ”rinnande” innehåll. får mej bara att må illa då e det för sött.

  Ben & Jerrys kokos e avskyvärd oxå.
  men gillar inte B&J överht..vad e grejen med något som smakar mjölk o 1 kg socker..hmm..

  (förutom den där cookie grejen dom hade enskilt bland gbglassarna)

 3. Alltså jag säger att jag ÄLSKAR choklad, men jag tycer inte om mörk choklad eller chokladglass, tycker det är så himla beskt… är jag ingen riktig chokladlover då ? 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *