Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Recension: Lindt Perles

Denna chokladask innehåller 4 olika småkulor med choklad och diverse innehåll. Vi har cappucino med nöt, caramel crisp, vanilla almond och gianduja hasselnöt. Min favorit var caramel crisp – en jättegod kolasmakande kula med något krispigt inuti. Nästan som kanelnötterna som man kan köpa i Hötorgshallen, som är grymt beroendeframkallande. Vaniljkulan var för söt. Gianduja smakade en blandning av nougat, kola och nöt. God faktiskt. Cappucinokulan hade en jättekonstig diffus smak, som inte riktigt kunde kopplas till cappucino, så ja… inte det bästa.

Fin presentask, tycker ändå det är värt att smaka!

Vad tyckte ni?

« »

1 kommentar till “Recension: Lindt Perles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *