Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Chokladvariation på Och himlen därtill

Var nyligen och åt middag på Och himlen därtill, den fantastiska resturangen på 24 våningen i Skrapan i Stockholm.


Fantastiska utsikten över halva Stockholm! Lite svårfotograferat i mörkret och med regn på rutan bara 😛

När det så var dags för efterrätt (som självklart är ett måste vid varje resturangbesök) så föll valet på något som kallades ”Chokladvariation”. Jag var lite skeptisk först, för beskrivningen var något i stil med ”olika sorters choklader”, vilket jag föreställde mig som något i stil med fem olika små köpechokladbitar, och jag var egentligen snarare sugen på något bakverk. Men choklad måste ju provas. Och jag blev inte besviken.ISC CISSP dumps


Det var så mycket att hålla reda på men om jag minns rätt så följer från vänster: Vit choklad-sorbet på stekt vit choklad, hallontryffel, någon slags moussepralin med kaffesmak, brownie, macaron, rökt kexchoklad.
Microsoft 70-410 dumps

Med den här efterrätten gör resturangen verkligen skäl för sitt namn. Allt var gudomligt gott (förutom den rökta kexchokladen, men alla kan ju inte vara nöjda jämt!). Kan verkligen inte välja en favorit av dessa 6, men kanske att jag gillade nr 2, 3 och 4 lite extra. Uppskattar också variationen; man blir aldrig uttråkad på efterrätten genom att det bara är små munsbitar av varje, men sammantaget är det ändå en redig efterrätt. Allt från vit choklad till mörk choklad i alla dess former – glass, macaron, brownie, pralin, osv. En riktig fullträff!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *