Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Juliga praliner från Jolla del 2

Här kommer så recensionen av de två återstående pralinerna: glöggtryffel och pepparkakstryffel!


Både glöggtryffel och pepparkakstryffel var supergoda. De var båda precis lagom smaksatta, inte för mycket som det ofta blir, utan precis lagom. Till på köpet var fyllningen sådär härligt krämig och len och… alldeles underbar! En riktig hit helt enkelt. Rekommenderar verkligen Jolla framöver!

(Efter denna hyllning kan man nästan tro att det här är ett reklaminlägg. Jag vill därför poängtera att vi inte har något sammarbete med Jolla (tyvärr), utan att min pojkvän fått pralinerna i julklapp från sitt jobb (som inte är i chokladbranschen (tyvärr)).)

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *