Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ben & Jerry’s Fossil Fuel

Denna lyckades Elena få tag på lite random och bestämde sig för att ta med till vår middag 🙂 Lite märkligt, för vad jag förstår så har den inte funnits sedan 2008 och då aldrig ens i Sverige. Men det kanske är någon limited-edition som revive:ar gamla smaker.

Och det är synd att denna inte verkar ingå i originalsortimentet, för den är ruskigt god. Jag funderade ett tag på om den skulle peta ned min favorit Half Baked, men inte så riktigt god, kom jag fram till. Det är caniljglass med chokladkaksbitar, chokladdinosaurier och virvlar av chokladfudge. I die. Så gott. Haffa om ni snubblar över den!

« »

1 kommentar till “Ben & Jerry’s Fossil Fuel

  1. Den har funnits i Sverige, det var min favorit! Nu får man ”nöja sig” med Half Baked. Konstigt att den fanns, kanske var en gammal förpackning :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *