Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marabou Cookies Mörk

Vi recenserade ju Marabou Cookies Mjölkchoklad och Schweizernöt när de kom. Nu (eller för några månader sedan) har Marabou släppt en ny variant, Marabou Cookies Mörk! Blev bjuden på denna när jag var på fika hos familjen i förra veckan.

Jag gillade nog dessa mer än jag gillar andra sorters chocolate chip-cookies. Vanligtvis har jag lite svårt för den lite salta smaken som chocolate chip cookies ofta har, men här är den inte så tydlig vilket jag uppskattar! Chokladsmaken känns ren och bra för att vara i kaka. Helt enkelt rätt lyckat. Nästan så att jag skulle dra mig till att säga att det är mina favorit-chocolate-chip-kakor.

« »

1 kommentar till “Marabou Cookies Mörk

  1. Jag tycker tvärtom angående den salta smaken. Jag gillar den verkligen och tycker att den lyfter fram kakornas chokladsmak. Därmed skulle jag kanske gilla dessa mindre än andra chocolate chip cookies. Aja, jag får väl testa själv för att se vad jag tycker. 🙂 Så vitt jag minns så tycker jag att de med mjölkchoklad var lite tråkiga enligt mitt tycke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *