Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Loka Chocolate Shake

Jag har inte vågat mig på att köpa detta vatten då jag tyckte det verkade uräckligt med chokladvatten, ungefär som situationen chokladte. Men en vän till mig hade köpt med sig denna på en resa, så jag passa på att smaka.

Enligt Lokas hemsida var tanken att vattnet skulle smaka chokladmilkshake. Det tycker jag de har lyckats med alldeles utmärkt. Man känner verkligen en eftersmak av chokladshake när man dricker vattnet. Dock tycker jag nog inte det var särskilt gott i kombination med bubbelvatten. Vissa kombinationer fungerar bara inte och bubbelvatten/choklad är nog en av dem enligt mig.

Vad tycker ni därute?

« »

7 kommentarer till “Loka Chocolate Shake

  1. Jag tycker personligen väldigt mycket om choklad-vattnet, den gav en riktigt god chokladsmak och efterlämnar endast en lätt känsla av välbehag.
    Men lite knäpp tanke att ens komma på; chokladvatten…?
    Men det funkar. 🙂

  2. Loka choklad hoppar jag nog över helt och hållet:-) den påminner mig allt för mycket om den kolsyrade chokladrycken som fanns för många, många år sedan, på 80-talet någon gång, den var allt annat än god, ryser när jag tänker på den, försvann dock rätt så fort från marknaden.

  3. Jag håller med om att det i och för sig smakade lite choklad men kombinationen choklad och bubbelvatten kändes konstig.Ett par klunkar räckte mer än väl för mej.

  4. Jag gillade den fast jag nästan skäms att säga det, hjärnan tyckte nog att det var lite annorlunda att få milkshakesmak i vattenkonsistens men trots detta funkade det tyckte jag…

  5. har bara testat citronpaj och strawberry milkshake än så länge, drar mig lite för att köpa chokladvattnet just för choklad och vatten känns inte som en bra kombo. :p men de andra två smakerna var faktiskt över förväntan så måste ju prova chokladvattnet också. jag tycker loka är bra på att få smaker som borde smaka väldigt syntetiskt, att faktiskt smaka äkta. jordgubbsmilkshake-vattnet är riktigt gott faktiskt!

  6. Jag tycker också om det! :)) Man vill dricka mer och mer för att få mer smak dock, haha, därför dricks den fort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *