Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Delicatokaka recension

Hej kära ni!

Efter en längre bloggpaus så börjar det klia lite i fingrarna… så jag bestämde mig för att recensera något jag provsmakade idag, nämligen Delicatokaka!

Det är alltså en tillplattad chokladboll som inte är mjuk utan har tillsatt mjöl så det blir som en chokladöverdragen hård småkaka med kokos på. Den finns i två smaker: choklad och mocca (på bilden) eller kola och vanilj.

Jag kan rapportera att den med choklad och mocca var god. Smaken liknar vanliga chokladbollar. Jag föredrar nog dock vanliga chokladbollar, för det här var lite torrt, men ändå gott. Den med kola och vanilj var rentutsagt rätt äcklig. Fick en riktig sockerchock. Så: testa mocca och choklad, och testa inte kola och vanilj 🙂

« »

2 kommentarer till “Delicatokaka recension

  1. Haha jag köpte Kola & Vanilj igår och tyckte den var sjuuukt god!!! 😀 Tänk så olika man kan tycka 😉 mocca och choklad lät inte lika god tyckte jag men måste nog prova 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *