Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Frågan om återkomsten, eller Inlägget som spökade

Hej på er!

Döm om min förvåning när jag såg att Elena hade postat ett inlägg förra veckan, och döm om hennes förvåning när jag berättade det för henne! Efter en diskussion kom vi fram till att inlägget måste vara ett gammalt spökinlägg som schemalagts helt åt skogen fel 😛

Lustig timing dock, för jag har faktiskt bara senaste veckorna funderat fram och tillbaka på om jag vill försöka återuppliva bloggen eller inte. Jag tycker det är så himla kul med webb och sociala medier och digitala koncept och att ha en egen liten bebis i form av Chokladbloggen är grymt roligt och lärorikt. Däremot är det svårt och tidskrävande att hela tiden hitta roligt innehåll att skriva om till er, och utan innehåll är man inte så mycket.

Så ja, vi får suga lite mer på den karamellen. Kommentera gärna med era reflektioner och framförallt lite feedback på bloggen som varit! Vad har varit bra, vad har varit dåligt? Vad har varit intressant att läsa om? Vilken uppdateringsfrekvens tycker ni är rimlig?

« »

4 kommentarer till “Frågan om återkomsten, eller Inlägget som spökade

 1. Hej. Personligen tycker jag dådana här nischade bloggar kan unna sig att uppdatera när det verkligen finns något att skriva om och går det längre tud än en månad emellan kan ett litet inlägg göras. Ett tips är att skriva en listaa på sånt som kan skrivas om i random inlägg. Citat, kuriosa, anektoder, länktips etc som kan funka som livsuppehållande åtgärd åt bloggen när inspiration och ämnen tryter.

 2. Jag vill väldigt gärna att ni fortsätter.
  Dock kan jag inte hålla med om att det är svårt att hitta inspiration och nya chokladsorter att skriva om.
  Jag äter nästan ihjäl mig på choklad dagligen som jag sedan skriver om i bloggen, men det blir i genomsnitt bara ett inlägg om dagen med vissa uppehåll.
  Chokladbloggar behövs 🙂

  http://chocochock.se
  ”50 nyanser av choklad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *