Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ful-chokladkalender-bonanza hos Ica Maxi

Ja… det blir ju mycket om chokladkalendrar nu, vilket kanske är naturligt i och med att vi närmar oss första advent. Det känns som att chokladkalendrar är något som kommer mer och mer och mer, när jag var liten fanns på sin höjd de där fulkalendrarna med nån äcklig mjölkchoklad i. Och det var knappt någon som hade dem, istället hade man en sån där vanlig där det bara var en bild bakom. Men lika glad var man för det!

Hur som helst – vad göra om man inte vill lägga flera hundra på en finchokladkalender som dessutom kan kräva lite planering för att få tag på? Då kan man gå till Ica Maxi och köpa en ful-chokladkalender betydligt billigare. Jag var på min närmaste Ica Maxi och scoutade lite härom dagen och jag måste säga att wow, utbudet är större än det någonsin varit!

De två översta är pretty standard ful-chokladkalendrar, till det digra priset av 2 för 20 riksdaler. Sen hade även Kinder och M&M chokladkalendrar som kostade något mer, runt 50-70 kr.
« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *