Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

M&M peanut

Jag var på semester någongång efter nyår, i Sydamerika för att vara exakt och något som är stort därborta är M&M. Det finns överallt. I alla storlekar och sorter. Själv har jag av någon anledning alltid nostalgi när jag tänker på detta godis.

Eftersom planet på väg hem var försent köpte jag en 440 g påse för att ha något att glädjas åt och för att jag var himla sugen på nötter och choklad. Dessa är ju runda och inte platta som man kan köpa här i Sverige, vilket jag tycker är mycket godare. Dock åt jag bara halva påsen för sedan blev jag illamående och sådär. Men gott!

 

« »

2 kommentarer till “M&M peanut

  1. Hej! måste bara säga att jag har läst din blogg och tycker att den är jätte bra! Själv älskar jag choklad så detta är en VÄLDIGT bra sida för mig hehe hahaha nej men du fattar 😉 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *