Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Recension Marabou Japp

Fick offra mig för bloggens skull och trycka en 200 g Marabou Japp igår. Allt för er :D. 

Nåväl. Jag tycker ju om kola. Och nougat. Och det gör att jag tycker att kombinationen choklad-kola-nougat är alldeles utmärkt. Vilket vi får i den nya Marabou Japp. Det är små bubblor med vad jag kan tänka mig är små bitar av Japp-choklad, och smaken av kola är ganska framträdande. Kan tänka mig att det finns folk därute som skulle säga att den är för söt, men för mig som har cravings på allt ätbart just nu var den supergod. 

En av de bättre Marabou helt enkelt.

« »

1 kommentar till “Recension Marabou Japp

  1. Jag trodde jag skulle bli avskräckt för att den var för söt men blev positivt överraskad. Plötsligt var den slut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *