Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Marou Treasure Island 3/4 Limited edition

Marou är en vietnamesisk chokladtillverkare som endast tillverkar mörk choklad, där respektive choklad kommer från en speciell provins i Vietnam. Jag fick två stycken av svärfar där denne var förste till rakning.

Treasure Island är en limited edition-choklad och beskrivs av Marou själva på deras hemsida som följer:

We guarantee you a unique sensory experience with subtle notes of liquorice and spice in this extremely delicate 75% chocolate made with cacao growing in very small quantities on Tan Phu Dong island in the middle of the Mekong river.

Jag tyckte först att denna doftade typ russin, eller katrinplommon, men jag inser nu att det var nog lakritsen jag doftade. Jag tyckte inte doften var så angenäm, men som tur är så finns det inga toner av detta i smaken. Faktum är att jag tyvärr inte tyckte att denna smakade så mycket alls – mest att det var en ganska bitter chokladkaka. Så, summa summarum, tyvärr blev denna ingen favorit. Men kul att testa något nytt! Stay tuned för recensionen av den andra smaken!

« »

4 kommentarer till “Marou Treasure Island 3/4 Limited edition

    1. Hej och vad kul att du gillar bloggen 🙂 Den är helt och hållet för nöjes skull! Ibland har vi fått chokladprover att recensera och vi har också haft någon tävling där vi har lottat ut saker m.m. Men vi får inte på långa vägar lika mycket choklad som vi skulle önska 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *