Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Blandade praliner från Lindt

Kom över en ask med blandade Lindtpraliner för ett tag sedan. Ibland blir det så tydligt att Lindt har ett så mycket större utbud än vad som finns på Ica!

Jag tycker det är svårt att hitta ett bra upplägg för att recensera praliner. Ska man recensera varje pralin för sig (är det verkligen intressant)? Ska man recensera pralinasken som en helhet? (Det går inte, för det är alltid några praliner man gillar och några man inte gillar.) Ska man välja ut sina favoriter i asken och tipsa om dem?

Sen har vi ju problemet med att många pralinmakare inte ens skickar med broschyrer över vad som är vad. Och om de gör det så har pralinerna bytt utseende så man vet ändå inte vad som är vad. Ja, livet är helt enkelt inte lätt för en chokladbloggare.

Nåväl. Vad kan sägas om pralinerna ovan? De var bra. Vissa var supergoda, andra okej, någon smak föll mig i inte i smaken men så är det ju alltid. Skulle gärna sett lite mörkare choklad, lite mer ”knäck” i pralinskalet (dessa kändes mer mjuka) och lite mer bär-smaker. Annars så! Slank ner fint.

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *