Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Glass på Chokladfabriken del II

Så vi åt glass som ni förstod. Det var kallt. Jag är dessutom rätt konservativ av mig så jag åt chokladglassen med browniebitar samt en vit chokladkula. Har börjat snöa in mer och mer på vit choklad på sistone.

Manjarichoklad med browniebitar: jag gillar att det är rediga browniebitar i denna glass. Köpte häromdagen en chokladglass från SIA som lovade kladdkakebitar, inte fick jag det direkt. Säger man att det ska vara bitar ska det vara bitar. Nåväl. Chokladglassen god. Browniebitarna ej torra. Finns väl en anledning till att jag väljer den år efter år.

Vit chokladglass: helt okej. Inte jättespännande på något vis, det är liksom glass med vit chokladsmak. Man hade ju önskat någon mer smak att blanda ut det med. Håller med Christina på den punkten gällande hallonglassen hon skrev om i det föregående inlägget.

DSC_0377

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *