Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Varm choklad på chokladfabriken, del 372

Vad som kanske inte framgick av glassinläggen var att glassen inte inmundigades i solen med brillor som sig bör, utan på en uteservering insvept i en filt, med vitnande fingrar, i duggregn och tio grader. Kanske inte en dag då man egentligen är så jäkla sugen på glass, men har man bokat glassdate för att utföra sin plikt mot er kära läsare så har man! Hur som helst – på grund av det pissiga vädret så beslöt vi oss för att komplettera glassen med varsin varm choklad.

Vi har ju skrivit om Chokladfabrikens varma choklad tidigare så den kräver väl inga närmare presentationer. Elena tog en vit och jag tog en ljus. Den var så himla god och inte alls lite klumpig som sist – denna gång hade väl chokladen löst upp sig bättre. Elena köpte även med sig chokladknappar hem för att göra egen – ska be henne blogga om dessa någon gång.

Slutsats: om sommaren blir lika dålig vädermässigt som våren varit hittills, så kan man dricka härlig choklad insvept i filt och med vantar på Chokladfabrikens uteservering! Om livet ger dig citroner, gör citronsaft av dem!

Ps. Marshmallows i varm choklad var inte alls lika gott som det lät. Blev alldeles för sliskigt. Skippa dem!

photo 1
photo 4
photo 3
photo 2

« »

1 kommentar till “Varm choklad på chokladfabriken, del 372

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *