Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner del 4: Strawberries & Cream

Vilket tempo det blev med Lindt Lindor-recensionerna! Det var väl på tiden 🙂 Idag kör vi raskt vidare med del 4. De tidigare delarna hittar ni här: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel).

Lindt Lindor Strawberries & Cream är en vit choklad med vit fyllning och insprängda jordgubbsbitar. Den luktar riktigt somrigt och ser förvånansvärt god ut. Det visar sig vara rätt redig jordgubbssmak, förvisso sött men det gör ändå att den vita chokladen fräschas upp. Riktigt somrig smak! Jag kan tänka mig att ta en sån här till efterrätt istället för den traditionsenliga vaniljglassen med bär någon sommargrillkväll. Däremot är det inte någon man moffar i sig mängder av, just eftersom den fortfarande är ganska sliskig.

jordgubb

« »

3 kommentarer till “Lindt Lindor-recensioner del 4: Strawberries & Cream

    1. Nä, det är sällan vit choklad blir bra faktiskt! Starkt att sluta med chokladen – hoppas att kroppen blir bättre 🙂 (hänger med lite via bloggen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *