Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner del 5: Vit

Så har vi kommit till den femte och avslutande ordinarie delen i just denna recensions-serie. Ordinarie säger jag eftersom jag även har planerat ett bonusinlägg, men detta är den sista regelrätta recensionen.

Har du missat någon del? Här hittar du de tidigare: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel), del 4 (strawberries & cream).

vit2

Lindt Lindor Vit är precis som det låter vit choklad med vitchokladfyllning utan några krusidullar. Jag har därför inte heller så väldans mycket att säga om denna. Den smakar vit choklad. Den är krämig. Jag äter ju sällan vit choklad i godis-syfte, eftersom jag tycker det blir lite sliskigt. Men det är helt ok, och slinker ned såklart, och så även denna. No further comments 🙂

Vad tycker ni föressten om denna typ av recensions-serier/teman? Är det kul att gå in lite mer på djupet eller blir det tradigt? Och är det bättre att sprida ut inläggen eller att köra alla på en gång?

« »

2 kommentarer till “Lindt Lindor-recensioner del 5: Vit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *