Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor – bonusinlägg

Förlåt! Ni måste vara helt uttjatade på Lindt Lindor efter min recensionsserie. Men jag kunde inte hålla mig från att skriva ett bonusinlägg.

När jag hittade smakerna som jag recenserade på Hemköp blev jag ju superexalterad. Jag trodde liksom att Lindt Lindor bara fanns i de vanliga smakerna (den röda med mjölkchoklad och den svarta med mörk choklad). Men så gick jag in på Lindors hemsida och såg att de finns i huuuur många smaker som heeeeelst! Hjälp! Måste. Recensera. Haha!

Här är smakerna:
Strawberries and Cream – smakad och recenserad här
Caramel with Sea Salt
Milk Chocolate – detta är den vanliga 🙂
White Chocolate – smakad och recenserad här
Dark Chocolate – denna har jag ju ätit många gånger förut, riktigt god!
Caramel – smakad och recenserad här
Sea Salt
60% Extra Dark Chocolate
Stracciatella – smakad och recenserad här
Hazelnut – smakad och recenserad här
Vanilla
Peanut Butter
Raspberry
Mint
Orange/Dark Chocolate
Almond
Citrus
Coconut
Coffee
Irish Cream

Jag skulle vilja pröva dessa: 60% extra dark chocolate, raspberry, almond, coconut och coffee 🙂

Vilka blir du sugen på?

Ps. Här kommer ett bonus-tips i bonus-inlägget. Lindt har också en blogg på deras hemsida – har inte läst den förut, men bilderna ser ju sjukt lockande ut. Här finns den.

Ps2. Man kunde ju nästan tro att jag är sponsrad av Lindt. Men det är jag inte. Tyvärr 🙁

Ps3. Om du mot allt förmodan missat Lindt Lindor-recensionsserien och är nyfiken på vilka smaker jag pratar om så hittar du den här: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel), del 4 (strawberries & cream), del 5 (vit).

Ps4. Gillar du recensions-serier och är lite ledsen att den är över? Var inte det – redan på fredag drar vi igång med en ny.

« »

4 kommentarer till “Lindt Lindor – bonusinlägg

  1. Hej!
    Finns det någon lista på Lindts samtliga smaker på ”kulorna” skulle jag bli jättetacksam för att få ta del av den (gärna med bild/färg på respektive smak. Hittade 19 st olika i butiken i Mall of Scandinavia men vet och köpte dem alla men vet nu inte vem som är vem?!?! Står inte på alla vad jag kan se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *