Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Ghirardelli-recensioner, del 2: Creamy Almond Crunch

När jag var i San Francisco i somras köpte jag på mig inte mindre än fem stycken chokladkakor från deras legendariska chokladtillverkare Ghirardelli’s (här kan ni läsa mer om mitt besök på Ghirardelli Square). Dessa håller jag nu på att recensera i en recensionsserie! Här hittar ni första delen (hallon).

Näste man till rakning är alltså en mjölkchoklad med mandelfyllning både i krämig och krispig form!

ghirardelli-almond

Alltså. Gaah! Den krämiga och söta mjölkchokladen och den både lena och krispiga mandelfyllningen som bidrar med sälta. De har verkligen tänkt till och tänkt på allt! Helt enkelt helt sanslöst god!

Jag har googlat frenetiskt för att se om Ghirardelli har någon butik eller åtminstone någon slags återförsäljare i Europa (eller ännu hellre Sverige), men jag lyckas inte hitta något 🙁 Någon som har vägarna förbi en Ghirardelli-stad i USA? (Här kan ni se var butikerna finns.) I så fall lägger jag mer än gärna en beställning…

« »

2 kommentarer till “Ghirardelli-recensioner, del 2: Creamy Almond Crunch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *