Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Tips: Göteborgs Choklad, Lakrits och Delikatessfestival i helgen!

Pass på, alla i Göteborg med omnejd – i helgen är det dags för Göteborgs Choklad, Lakrits och Delikatessfestival.

Öppettider:
Fredag 2 okt 14:00 – 20:00
Lördag 3 okt 10:00 – 19:00
Söndag 4 okt 10:00 – 17:00

Festivalen hålls på Stora Ullevi och verkar vara helt enorm! Nytt för i år är att det kommer att gå gratisbussar (”Chokladexpressen”) från andra delar av stan, så det blir supersmidigt att ta sig dit!

Här och här kan ni se vilka utställare det är. En hel del bekanta ansikten men även ett gäng nykomlingar! Nykomlingarna tycker jag är de roligaste att träffa på chokladfestivalen, särskilt när de har hittat på nåt totalt nytt och fräscht (tänker spontant på Chocoartistics chiafröpraliner som jag blev helt kär i på Chokladgästabudet).

Tyvärr har vi inte möjlighet att åka ner till denna fantastiska helg i fina Göteborg (tycker dessutom det blir lite för mycket i kombination med festivalen i Stockholm helgen efter), men kanske nästa år? 🙂

Har vi några Göteborgare bland läsarna – någon som ska gå på denna? 🙂

göteborg

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *