Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner, del 9: Mandel

Här fortsätter Lindt Lindor-recensionerna! Här hittar du de tidigare inläggen: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel), del 4 (strawberries & cream), del 5 (vit), bonusinlägg (lista med alla smaker som finns), del 6 (marc de champagne), del 7 (orange & dark chocolate), del 8 (kokos).

Idag ska vi titta närmare på denna: Lindt Lindor Mandel!

Mandel och choklad brukar ju passa ypperligt ihop – jag tänker t ex på denna smarriga choklad från Ghirardelli.

Men tyvärr – Lindt Lindor Mandel måste jag utfärda en varning för. Den är riktigt vidrig. Smakar inte över huvud taget mandel, utan bara någon slags kemisk äckligt eller kanske likör. BLÄ! Nej, denna var helt klart en besvikelse. Men då vet man vad man inte kommer köpa igen i alla fall. 🙂

lindt lindor mandel

« »

1 kommentar till “Lindt Lindor-recensioner, del 9: Mandel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *