Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

GB-glass: Årets nyheter 2016

Nyligen släppte GB sina nyheter för 2016! Vi har såklart sammanställt de mest intressanta till er, så att ni vet vad ni ska hålla utkik efter! 🙂

Oreo Sandwich

Ja, ni läste rätt! Som en sandwich-glass, fast med oreos istället. Jag älskar ju oreos så denna blir det definitivt ett par av i vår och sommar!

Eftersom Oreos är veganska hade jag tyckt det var ballt om det här var en vegansk glass, men GB har visst inte hunnit haka på vegantrenden än. (Varsågod, GBs marknadsavdelning, jag bjuder på det tipset.)

oreo-glass-2016-430x361

Sandwich break

En liten sandwich-glass med chokladrippel. Tja, sandwich slår ju aldrig fel och chokladrippel slår aldrig fel. Och visst kan jag köpa att folk vill ha mindre glassar, även om det aldrig skulle falla mig själv in!

Sandwich-Break-430x390

Ben & Jerry’s Cookie Dough ’Wich

Den klassiska Cookie Dough-glassen, som sandwich! Låter fantastiskt.
ben-jerrys-gb-2016-430x332

Feast Snack Bar

Jordnötsglass med kolasås och choklad. Inget för mig pga gillar varken jordnötsglass eller kolasås, men kanske för någon annan chocolate lover därute?
feast-bar-glass-430x187

Magnum Double i två tappningar

Iiiih. Magnum Double är tillbaka i två olika sorter, varav ingen Magnum Double Chocolate… 🙁 Istället får vi hålla till godo med Magnum Double Caramel och Magnum Double Peanut. Inget för mig, men kan tänka mig att de får en del fans därute!

magnum-double-2016-430x147 magnum-double-jordnotter-430x149

Sammanfattning

Näe. Några av dessa känns småkul, typ sandwich-glassarna, men det var ingen glass där jag kände, ”yes!”. Faktum är att jag nästan blir mer suktad av de nya icke-chokladiga glassarna, typ barnglassen Twister Bär eller kalorisnåla Solero Red Berries. Ja ni hör ju. Om dessa är roligare, så är betyget inte högt… Bättre kan ni, GB!

« »

4 kommentarer till “GB-glass: Årets nyheter 2016

  1. Hej! Jag jobbar på en förskola o skulle gärna ta emot typ 2-3 flaggor (små) från er då vi tänker göra en ”glasskiosk” till barnen?Hur går jag vidare med min förfrågan?? Mvh Charlotte.mattson@lerum.se

    1. Hej Charlotte!

      Gissar att du menar GB-flaggor. Vi har ingen koppling till GB, utan du får vända dig direkt till dem. Det finns nog kontaktuppgifter på deras hemsida.

      /Christin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *