Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Lindor-recensioner, del 11: Cappuccino

Är ni trötta på Lindt Lindor vid det här laget? Hehe 😛 Nu är vi i alla fall äntligen framme vid den sista recensionen i detta svep…

Missat någon recension? Här hittar du de tidigare inläggen: introduktion, del 1 (straciatella), del 2 (hasselnöt), del 3 (caramel), del 4 (strawberries & cream), del 5 (vit), bonusinlägg (lista med alla smaker som finns), del 6 (marc de champagne), del 7 (orange & dark chocolate), del 8 (kokos), del 9 (mandel), del 10 (kaffe).

Sist ut är alltså Lindt Lindor Cappuccino. Vad det är för skillnad på kaffe- och cappuccino-smaken? Det undrade vi också.

Vi hyllade ju Lindt Lindor Kaffe, så förväntningarna på denna var väldigt höga. Tyvärr når den inte riktigt upp till Lindor Kaffes nivå. Den här smakar ju liksom också kaffe, men det är som att kaffet är av sämre kvalitet. Det smakar nästan som sådant där automatkaffe som görs med mjölkpulver. Det får en lite sliskig och murrig smak.

Nåja, nu ska vi inte vara alltför kräsna här. Denna var helt ok, men kanske ingen jag skulle köpa igen. Varför skulle man göra det, när man kan köpa ”riktiga” Lindt Lindor Kaffe? 🙂

Lindt Lindor Cappuccino

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *