Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Praliner från Lyx & Konfektyr

Jag har aldrig smakat dessa praliner förut, men tydligen skall de finnas ute i handeln bland chokladhyllorna. Köpte med mig några i höstas och kan verkligen rekommendera dessa: tydliga smaker och inget trams.

Cappucinopralinen är helt magisk. Jag som inte ens gillar kaffe mer än i choklad älskade kombinationen kaffe-choklad och just det att kaffesmaken inte tog över chokladsmaken. Men stjärnan i allt detta är Tobleronepralinen. Mein gott. Tycker ni om Toblerone ska ni leta rätt på denna pralin. Skulle kunna äta ett ton av dessa.

Ett plus med dessa praliner är att de är rätt stora. Kanske inte det vackraste man har sett men det räcker med några stycken för de blir rätt maffiga.

Så lägg namnet Lyx & Konfektyr på minnet och ser ni de ute i handeln så köp. Nu.

Lyx & Konfektyr

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *