Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Nyheter från Marabou Premium

Nästa vecka så lanserar Marabou Premium två nyheter: Marabou Premium Almond & Orange och Marabou Premium Cranberries & Pecan! Båda chokladerna har en kakaohalt på 46%. Almond & Orange innehåller kanderat apelsinskal och rostad mandel, medans cranberries & pecan innehåller torkade tranbär och kanderade pekannötter.

Chokladerna kommer som ”bars”, vilket innebär att varje choklad består av två choklader med bars-liknande form. De är tillverkade med en ”ny teknik” för att kunna göra en tjockare chokladkaka säger Marabou i pressmeddelandet. Låter lite konstigt och dessutom brukar tjocka chokladkakor vara jobbiga att äta tycker jag?

Hur som helst. Smakkombinationerna är ju mer än intressanta! Detta måste provsmakas omedelbums 🙂

Marabou Premium Cranberry & Pecan, Orange & Almond

« »

2 kommentarer till “Nyheter från Marabou Premium

  1. Fast dom har ju funnits i butik i flera veckor! Jag tyckte tyvärr att dom va lite torra och jobbiga att äta då dom va så tjocka. Men smakkombinationerna va det inget fel på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *