Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Internetkärlek!

Idag tänkte jag tipsa om grymma saker på internet. Det blir lite chokladrelaterat men ganska mycket icke chokladrelaterat. Hoppas ni ändå tycker det är lite roligt att få se vad jag pysslar med när jag inte äter choklad 🙂 Om ni gillar’t så kanske detta ska bli ett återkommande inslag? Det är ju aldrig fel att sprida lite kärlek i cyperspace. Eller vad tycker ni? 🙂

Chokladbloggens internetkärlek – våra favoriter just nu!

Våra fantastiska kollegor på Chips och Chokladbloggen. Alltså. Jag ÖNSKAR att jag kommit på idén (jag älskar också chips). Så genialiskt. Här kommer en rolig anekdot förresten: En av personerna har samma initialer som min sambo (som också älskar choklad men kanske särskilt chips). Så när den här bloggen dök upp anklagade jag honom för att ligga bakom den. Men det gör han tydligen inte, säger han. Eller?

Where the hell is Matt – videofenomenet. Matt Harding sade upp sig från sitt jobb och åker jorden runt där han dansar med folk från hela världen. När jag ser hans videos är det så mycket glädje och kärlek att jag inte kan förstå att det finns krig, terror och våld och andra hemskheter i världen. Jag kan sitta som helt förtrollad och se samma video om och om igen!

Longboard Girls Crew, awesome brudar från hela världen som åker longboard som värsta superstars. Jag tittar på denna och denna videon och drömmer om att bli i närheten så duktig.

Simone Giertz, ingen har väl missat the queen of shitty robots! Följer henne på YoutubeTwitter och Instagram. Instagrammen är bäst tycker jag, blir så jävla glad av hennes bilder. <3

Youtubekanalen Primitive Technology där man får lära sig att bygga hyddor och annat. Totalt onödigt men SÅ mysigt att titta på när man ska sova?

Better bloggers och det fantastiska jobb som Linda Hörnfeldt gör med att göra bloggbranschen till en bättre plats <3

Teknifik. Elin som driver den är typ min idol. Varenda inlägg är välskrivet, intressant, inspirerande, peppande. Går från klarhet till klarhet.

Julia Eriksson som driver bloggen Prick. Följ den för recepten (många av Julias recept har blivit återkommande favoriter här hemma, ex detta och detta!) och hennes fantastiska texter (kan inte läsa detta inlägg utan att störtböla). Skitsnygg Instagram och fyndig som få på Twitter.

Sandra Beijer / Nio-till-fem. Älskar henne och typ allt hon gör. Kan sitta i timtal och läsa gamla blogginlägg. Men mina absoluta favoriter är måndagspepp-inläggen (som får mig att längta till måndagarna, det är ju rätt starkt jobbat alltså) måndagspepp-inlägg, alla hennes texter om olycklig kärlek och podcasten hon gjorde med Gustav Broström, Beijer & Broströms bryderier (tyvärr bara en ynka säsong BUUU).

Instagram-kontot Stockholm History. Så himla mysigt att se gamla bilder om hur stan såg ut förr?

Sist men inte minst, en gammal goding som tyvärr inte uppdateras längre: Vuxna Tomas. Igenkänningsfaktorn är typ 100% i varenda jäkla inlägg.

Sådärja! Hoppas ni har hittat några nya favoriter. Tipsa oss gärna om era favoritbloggare, -twittrare, -instagrammers, -youtubers och -internetfenomen!

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *