Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Vivani Feine Bitter (71%)

Förra veckan provade jag ju Vivani Vollmilch, men var tyvärr inte helt frälst av den eftersom den kom med en lite märklig bismak. Idag provsmakar jag istället Vivani Feine Bitter, som är Vivanis mörka choklad. 71% kakao ska den innehålla. Ingredienslistan är kort – bara kakao och socker. Här finns verkligen ingenting som skulle kunna sabba denna choklad, så mina förhoppningar var ändå ganska höga (trots att jag ju inte alls gillade Vivani sist)!

Denna choklad tycker jag däremot är riktigt smarrig! Den är ganska bitter, men på ett väldigt härligt sätt – det smakar nästan lite rostat. Chokladsmaken är ren och tydlig. Och inga konstiga bismaker! Denna får definitivt tummen upp från mig!Vivani Feine Bitter

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *