Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Creation Raspberry Dream

För ett tag sedan var jag i Lindt-butiken i Mall of Scandinavia och shoppade loss. Det innebär att det kommer att komma lite Lindt-recensioner framöver! Först ut är idag Lindt Creation Raspberry Dream.

Lindt Creation är ju Lindts lite mer dekadenta serie, med tjockare kakor (en chokladkaka är hela 150g) som är fyllda med olika saker. Denna Lindt Creation Raspberry Dream är som hörs på namnet fylld med hallon, eller rättare sagt en chokladkräm som är smaksatt med hallon.

Som ni vet så ÄLSKAR jag ju kombinationen hallon och choklad. Jag tycker att hallon är den perfekta smaksättningen till choklad. Det syrliga bryter alltid fint av mot det söta och krämiga. Ja, kombinationen hallon och choklad är helt enkelt svår att misslyckas med.

Lindt Creation Raspberry Dream Lindt Creation Raspberry Dream

Och jag blir inte besviken denna gång heller. Lindt Creation Raspberry Dream är god! Den är söt och syrlig, krämig och fräsch. För att inte tala om härligt somrig!

Den tjocka kakan är rätt mastig så det här är en chokladkaka som räcker länge.

Lindt Creation Raspberry Dream

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *