Chokladbloggen

Choklad handlar inte om liv eller död – det är viktigare

Lindt Creation Refreshing Passion

Idag tänkte vi recensera en till Lindt-choklad från min shoppingbonanza i Lindt-butiken i Mall of Scandinavia, nämligen Lindt Creation Refreshing Passion som är en tjock mjölkchoklad med fyllning av passionsfrukt. En ganska udda choklad som jag inte har sett förut, och den finns knappt på internet – inte ens på Lindts egen hemsida. Jag hittar en ynka recension (på Pinterest av alla ställen) och de är inte nöjda. Men jag tycker orimligt mycket om passionsfrukt så jag ser ändå fram emot att testa denna!

Lindt Creation Refreshing Passion

Lindt Creation Refreshing Passion Närbild

Jag tycker detta är en helt ok choklad, men tyvärr så är den för söt för att kamma hem ett bättre betyg än just ”helt ok”. Passionsfrukten är härlig och somrig tycker jag, och det är ändå imponerande att de lyckats få fram en sommarchoklad. Men fyllningen är för sötad, det hade varit bättre att behålla mer av passionsfruktens syrliga smak. I kombo med mjölkchoklad blir det bara sött sött sött. Kanske hade passionsfrukt (som ju är ganska sött av naturen) passat bättre med mörk choklad?

En rolig idé av Lindt, men med halvdant utförande. Med de justeringar jag föreslår ovan tror jag dock den kan bli en riktig fullträff. Varsågod Lindt för det 😉

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *